VACATURES Opticien en Verkoopmedewerker

VACATURES Opticien en Verkoopmedewerker

VACATURES Opticien en Verkoopmedewerker

Wil jij onderdeel uitmaken van een fris en bedrijvig team dat vakbekwaamheid en persoonlijke service voorop heeft staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar zowel een Opticien als een Verkoopmedewerker met ervaring binnen de optiek. Werk jij straks mee aan de beste oplossing voor onze klant?

Dit vragen we van jou

Als OPTICIEN ben je hier allround aan het werk. Naast het doen van oogmetingen verkoop je ook graag een bril en help je af en toe in de werkplaats. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Maar je bent vooral ook iemand die al zijn deskundigheid graag inzet voor iedere individuele klant. Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar en op zaterdag werken is voor jou geen probleem.

 

Als VERKOOPMEDEWERKER ben je helemaal thuis in onze modieuze brillen- en zonnebrillencollectie. Je ontvangt onze klanten met een glimlach en helpt bij het kiezen van een leuk nieuw montuur. Je laat jouw gevoel voor mode ook zien door je representatieve voorkomen. Daarnaast doe je kleine reparaties en lever je afgeronde bestellingen af. Ook administratieve taken zoals bestellingen doen, afspraken maken en de telefoon beantwoorden horen bij je werkzaamheden. Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar en op zaterdag werken is voor jouw geen probleem.

Dit krijg je er voor terug

  • Je werkt in een fraaie winkel gelegen in een levendig winkelgebied.
  • Je krijgt fijne collega‚Äôs en werkt met een veelzijdig en aantrekkelijk assortiment.
  • Je werkt in een dienstverband van minimaal 20 tot maximaal 36 uur per week en je werktijden worden in overleg vastgesteld.
  • Je wordt beloond met een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer!

Ben jij de teamspeler die wij zoeken. Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van een van beide functies? Stuur dan je brief met CV naar info@hullemanoptiek.nl
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op per telefoon (035) 601 38 59 of e-mail admin@hullemanoptiek.nl