Glazen

Er zijn verschillende soorten brillenglazen, zowel wat betreft ontwerp als kwaliteit. Uw persoonlijke wensen bepalen welk glastype voor u geschikt is.

• Enkelvoudige glazen:

zijn geschikt voor één afstand, dus om in de verte te kijken of om goed te kunnen lezen.

 

• Beeldscherm / indoorglazen:

zijn geschikt voor de korte leesafstand maar ook voor de middellange afstand.

 

• Multifocale glazen:

zijn geschikt om in de verte scherp te zien (het bovenste gedeelte), hebben een overgangszone voor de computer en onderin het deel waar u mee leest.

De nieuwste multifocale brillenglazen vertekenen nauwelijks en er zijn minder hoofdbewegingen nodig om scherp te zien. Het resultaat: optimaal kijkcomfort en moeiteloos scherp zien van leesafstand tot veraf, zonder hinderlijke schommeleffecten.

Om u rustig te laten wennen aan uw nieuwe multifocale bril ontvangt u bij Hulleman Optiek 2 maanden gewenningsgarantie.

 

Verschillende materialen en coatings voor optimaal comfort

Naast de verschillende typen glazen is er ook een verschil in het materiaal waar de glazen van gemaakt worden. Zo kunt u kiezen uit o.a. extra dunne, krasbestendige, meekleurende en antistatische materialen. Ook de coating op de glazen is belangrijk. Hoe beter de ontspiegeling, hoe prettiger het kijkt. Hoe gladder de ontspiegeling, des te makkelijker zijn de glazen schoon te maken en antistatisch zorgt voor minder stof op de glazen. Alles met als doel om comfortabeler te kijken.

 

Proefkijken

Hulleman Optiek maakt gebruik van de beste techniek om brildragers vooraf te laten ervaren hoe de nieuwe brillenglazen kijken. Met een iPad wordt realtime de omgeving getoond, waarbij de optische prestaties van diverse brillenglazen virtueel over het beeld ‘gelegd’ worden. Er wordt een realtime simulatie gecreëerd, waardoor de brildrager inzicht krijgt in de eigenschappen van verschillende typen brillenglazen. Handig, omdat bij nieuwe brillenglazen er niet sprake is van even uitproberen, terwijl het toch om een behoorlijke investering gaat.

 

Vergoedingen zorgverzekeraar

De zorgvergoeding verschilt per zorgverzekeraar en is afhankelijk van welk pakket u heeft. Om u te helpen hebben wij een overzicht met de vergoedingsregelingen Brillen & Contactlenzen van alle zorgverzekeraars op onze site gezet.

Bekijk hier het overzicht van de NUVO

 

Toonbank Hulleman optiek Soest