Oogmeting

Wij bieden u professionele oogzorg met geavanceerde oogonderzoek-apparatuur. Ook voor oogdrukmeting bent u bij ons aan het juiste adres.

Gediplomeerd opticien

De oogmeting wordt bij ons uitgevoerd door een gediplomeerd opticien, waarbij de juiste brilsterkte of correctie wordt bepaald. Ook wordt de samenwerking van de ogen en de gezichtsscherpte van de ogen gecontroleerd.

Om deze meting secuur te kunnen uitvoeren zal de opticien u een aantal controlevragen stellen. Mocht er aanleiding zijn voor verder onderzoek dan zullen wij u doorverwijzen. Wij werken goed samen met huisartsen en oogartsen.


De slimme behandeling van toenemende bijziendheid bij kinderen.

Hoe eerder bijziendheid ontstaat, hoe groter het risico op hoge bijziendheid op latere leeftijd. Wanneer de bijziendheid van je kind vroegtijdig wordt vastgesteld, kan niet alleen het gezichtsvermogen worden gecorrigeerd, maar kan ook de toename van bijziendheid worden afgeremd.

Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft dat de toename van bijziendheid kan worden afgeremd met speciale MiYOSMART brillenglazen.* Het is een kindvriendelijke, veilige en gemakkelijke behandeling, omdat deze vergelijkbaar is met het dragen van gewone brillenglazen.

Bij onze Myopie Management Expert kunt u de ogen van uw kind laten controleren. Zo kunt u beginnende bijziendheid op tijd aanpakken.

* Carly SY Lam, Wing Chun Tang, Paul H Lee, Han Yu Zhang, Hua Qi, Keigo Hasegawa, Chi Ho To. Myopia control effect of defocus incorporated multiple segments (DIMS) spectacle lens in Chinese children: results of a 3-year follow-up study. DOI: 10.1136/bjophthalmol-2020-317664


Rolstoeltoegankelijk

Onze winkel is gelijkvloers en zonder drempels. Daarnaast is een van onze oogmeetkamers uitgerust met een verwijderbare stoel. Hierdoor kunnen rolstoelafhankelijk klanten in hun stoel blijven zitten als de oogmeting wordt uitgevoerd.

Werkplaats hulleman optiek