Laat slecht zicht geen belemmering zijn voor een mooie reis

EnRoute

rekent af met hinderlijk licht in het verkeer

Rijden met schemerlicht of in het donker is soms een ware opgave. De wegen worden steeds drukke, wisselende weersomstandigheden kunnen het zicht negatief beïnvloeden en LED-koplampen en straatlantaarns verblinden de ogen. Hoya heeft de oplossing met EnRoute brillenglazen. Deze zijn optimaal zijn afgestemd op rijden in het verkeer.

 

EnRoute, brillenglazen die je goed op weg helpen

EnRoute brillenglazen zijn uitgerust met een speciaal schitteringsfilter. Hiermee wordt specifiek het licht uit het blauwe spectrum gefilterd, wat zorgt voor een aanzienlijke beperking van de lichtverstrooiing en de afleidende schitteringen. Het zorgt ervoor dat uw brillenglazen meer licht doorlaten, waardoor het contrast en de helderheid worden verbeterd. Het resultaat is een meer comfortabel, ontspannen zicht, zelfs bij weinig licht en in andere belastende rijomstandigheden.

Beter zicht - wanneer en waar het nodig is

Tijdens het rijden kijkt u meestal rechtuit, maar uw ogen moeten ook met minimale hoofdbewegingen snel schakelen tussen verschillende kijkrichtingen en -afstanden: EnRoute-brillenglazen bieden hiervoor een breed gezichtsveld en een beter zicht op de lange afstand, op het dashboard en in de spiegels.

EnRoute Pro voor beroepschauffeurs

Voor beroepschauffeurs is er EnRoute Pro. Naast de voordelen van EnRoute bieden deze professionele brillenglazen een extra contrastverhogend filter voor een beter contrast, een betere kleurwaarneming en nog minder schittering. Bovendien wordt er bij het glasontwerp rekening gehouden met uw individuele kijkgedrag in de auto

Kom voor meer informatie lang in onze winkel. Wij vertellen u er graag meer over.
 

Terug naar nieuws